A LabelHouse 
''anders wonen''
 

Wie zijn wij?

A-labelHouse is ontstaan uit eigen ervaringen als EPA adviseur tot Sales Engineer in duurzame energie oplossingen in de woningbouw. Daarnaast de bouwkundige ervaring uit eigen ontwikkelde en gerealiseerde bouwstijlen in voorgaande jaren. Van een twee- onder- een kapwoning tot 'passief' bouwen inclusief het realiseren van een positief energie huis. Door deze ervaringen en technieken te combineren in deze luxe chalet woning word een energiezuinig all- electric systeem volgens Beng norm, snelheid, leef comfort geboden. Hierbij staan tijdelijkheid en permanent wonen centraal.   


Huren:

Uit persoonlijke ervaring blijkt dat wonen op een bouwlocatie veel voordelen heeft. Daarom is het zaak dat deze luxe chalet energiezuinige woning Amor 50 dan ook snel geplaatst moet worden, inclusief alle duurzame materialen zodat u zich vanaf moment één volkomen kan focussen op prioriteiten met betrekking tot de bouw van uw huis of verbouwing en u geen zorgen hoeft te maken om uw tijdelijke huisvesting. Ook is dit een goede positie als het gaat om logistiek handelen en de regie in handen houden. Ná de realisatie van uw woonhuis verzekeren wij u er dan ook van dat de luxe chalet woning zo snel mogelijk zal worden opgehaald en het huurcontract zorgvuldig zal worden beëindigd, zodat u voluit kunt genieten van uw eigen woonhuis en niet meer achterom hoeft te kijken. 


Kopen:

Deze Luxe chalet woning met nieuwe Beng norm en energie zuinige warmtepomp met koeling kunt u uiteraard ook kopen, want er zijn op dit moment veel mensen gebaat bij een snelle beschikbare woning. Het kabinet wil graag dat er jaarlijks 15.000 flexhuizen bij komen voor urgent woningzoekende. Daarnaast is er steeds meer behoefte aan mantelzorg, studenten, migranten, en recreatie woningen en in het algemeen meer leefruimte, hierin kan A-labelhouse voorzien met type Amor 50 en Amor Prestige 70. levensduur meer als 30 jaar mits goed onderhoud. 


Mantelzorg woning :


Inmiddels kunnen we ook aanbieden onze mantelzorg chalet woning Care 70 en Care prestige 90 en uitbreidings mogelijkheden (zie eerste ontwerpen rubriek koop). 


Laat dit het begin zijn van uw toekomstige nieuwe start!


Met vriendelijke groeten,

Marcel Pinxten